• Felhasználási tippek
  • Fizetés és szállítás
  • Rendelés
  • Tárolás

Felhasználási tippek

Ha vastag például 10 cm anyagot kell fújni, akkor semmiképpen ne egy rétegből próbálja.
Az anyagot rétegesen kell fújni. Például 2cm vastagságokból. Rétegenként várjon vele legalább 4 percet / réteg.

Az anyag már kész meg megdagadt állapotban jön ki a flakonból mint a a borotvahab a flakonból. Nagyon minimális dagadása van a fújás után.

A flakonos purhabot mondjuk úgy bármilyen felületen lehet alkalmazni. Viszont fontos hogy a felületet portalanítani és zsírtalanítani kell az alkalamzás előtt.

Egy flakon körülbelül 4 – 4,5 cm vastagságra elegendő 1 m2 felületen.

 

A nedvszívó felületeket lehet nedvesíteni egy szórófej segítségével. Kerülni kell a túlzott vizesedett felületet. Fontos hogy csak nedvszívó felületeket nedvesítsünk mint beton, gipszkarton stb.  Például egy üveg felületen ahol a nedvesített felületen gyöngyözve áll meg a víz az ronthat a purhab tapadásán.

Az anyagot lehet alkalmazni lemez felületen. A páracsepegés ellen sokat keresik az anyagot, alkalmas erre a célra. Fontos hogy egyenletesen legyen fedve a lemez és ne maradjon ki szóratlan lemezfelület. Fontos hogy teljesen fedve legyen purhabbal a lemez felület, mert ha valahol kimarad akkor ott fog kicsapódni a pára ahol hideg felülettel találkozik a benti meleg levegő.

Gyártói javaslat alapján legalább +5C legyen a felületi hőmérséklet. Ha hideg fagyos felületre szórjuk az anyagot akkor a kiadóssága, sem lesz megfelelő. A hideg flakonból nehezen jön ki az anyag., kevesebb lesz a kiadóssága. Valamint a hideg felületen megfázik az anyag és nem lesz megfelelő minőségű.

Igen!  A szórásra bármilyen purhab kinyomó pisztoly alkalmas. Egy drágább prémium kategóriás pisztollyal esztétikusabb felületet lehet készíteni. De a szigetelés általában nem látszó felület így sokat az olcsóbb pisztolyt válasszák, mert úgy sem látszik a felület.

A zártcellás anyag egy tág fogalom. Sokan a zártcellás purhabra azt gondolják hogy a „vízszigetelő anyag”
A gép szórással előállított anyag amit lapostetőkön alkalmazunk valóban vízzáró tud lenni. De a családi házas környezetbe alkalmazott zártcellás purhabok nem vízzáró anyagok. Ha sokáig áll rajtuk a víz akkor egy idő után áttudnak nedvesedni. A flakonos purhab alapanyaga tartalmaz nyitott cellás és zártcellás szerkezeti struktúrát is.

 

A purhab flakont használat előtt mindenképp fel kell alaposan rázni. Javasoljuk nézze meg a Youtube videónkat.

 

A tisztító spray-t a pisztoly elmosására használjuk. Nem szükséges minden használat után elmosni. Ha például a munka több napig tart akkor csak a teljesen befejezett munka után elegendő elmosni a pisztolyt. Ha a flakon rajta marad a pisztolyon és nem ürült ki teljesen akkor hetekig eláll ebben az állapotban, nem szükséges takarítani.

Fizetés és szállítás

Sajnos most nem működik a bankkártyás fizetési mód az oldalon, de hamarosan elérhető lesz.

1. Banki átutalással
Rendelésed vételárát banki előre utalással is lehetőséged van rendezni. Email címedre automatikusan küldünk a rendelésedről egy visszaigazoló emailt illetve az utaláshoz szükséges információkat. A banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet, a rendelés elindítása a fizetés megérkezése és adminisztrálása után történik meg.
Kedvezményezett neve: Eupor Group Kft.
Pénzintézet neve: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11745042-25879627
Közlemény : a megrendelésed sorszáma

2. Utánvét
Ha ezt a fizetési módot választod ki a webshopon keresztül, akkor készpénzben az MPL futárnak fogod kifizetni a megrendelésed összegét. Sajnos az utánvétes fizetés többletköltséggel jár, ami a szállítási díj + 490 Ft-ot jelent.

3. Személyes átvételkor fizetés
A személyesen átvett csomagokat vagy előre utalással vagy a helyszínen készpénzzel történő fizetéssel van lehetőséget kifizetni. Személyes átvételkor nincs lehetőség bankkártyás fizetésre.

 

A szállítási díj kalkuláció súly alapú, amit a pénztár oldalon fogsz látni. A rendszer automatikusan fogja a díjat kalkulálni
Utánvétes fizetési mód esetén 490 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A teljes fizetendő összeg a vásárlás véglegesítése előtt minden esetben megjelenik.

A csomagodat az MPL szállítja házhoz. A csomagod érkezéséről email-ben kapsz értesítőt.
– A rendelés leadásakor egy megerősítő emailt kapsz a rendelésedről.
– A feldolgozás megkezdéséről értesítő emailt kapsz.
– A termék elkészültekor egy újabb értesítést kapsz amiben megjelöljük a kiszállítási időpontját.

Az anyagok raktárkészleten vannak, így ha a rendelés délután 14:00 óráig beérkezik akkor  még aznap feladásra kerül. Van hogy a futárszolgálat hamarabb érkezik a csomagokért, ebben az esetben másnak kerül feladásra a csomag. Általánosságban így elmondható hogy egy két napon belül megkapja a rendelését.

Minden számlát elektronikusan állítunk ki, amit az Ön által megadott email címre küldünk el a rendelés lezárásakor. A számlát innen kitudja nyomtatni.
Valamint, a számlát a későbbiekben a weboldalunkon belépés után a fiók oldalán letudja tölteni.
A elektronikusan kiállított száma papír alapú számla, nem E-számla!

Rendelés

Rendelést leadni a weboldalon (https://purhab-spray.hu/) tud. Telefonon keresztül nem tudunk sajnos rendelést felvenni. Email formájában is elfogadunk rendelést, de ebben az esetben lassabb az átfutási idő.

Legkésőbb 14:00-ig kellene beérkeznie a rendeléseknek. A feladás csak hétköznaponként történik.
Érdemes hamarabb leadni a rendelést,mert van hogy a futárszolgálat hamarabb érkezik és már a délutáni feladásba nem fér bele.

Minden rendelés „sürgősen” kezelünk. Ennek nincs felára. A rendelését még aznap megpróbáljuk feladni ha az a futárszolgálat érkezése előtt történik. A futárszolgálat általában 14:00-ig érkezik meg.

Ha már a csomag feladásra került akkor sajnos nem áll módunkban visszahívni a csomagot. Így ebben az esetben csak egy új rendeléssel lehet újabb terméket rendelni.

Ha még nem került leadásra a rendelést akkor javasoljuk telefonon a rendelésszámra hivatkozva hívjon fel bennünket és ez alapján módosítjuk a rendelést.

Ezt sok esetben látni fogjuk és telefonon egyeztetünk. De ebben az esetben kérjük hívjon minket telefonon, vagy email-ben is írhat.

A rendelés esetén csak abban az esetben vonható vissza a rendelés, ha még nem került a termék feladásra.
Ha már feladásra került akkor azzal fizetési kötelezettséget vállalt, így a csomagot át kell venni.
Ha nem veszik át a csomagot akkor a feladónak keletkezett kárt meg kell téríteniük. További részletek az ÁSZF oldalon.

Bármilyen termékből 1 db-tól lehet rendelni.

Természetesen igen. Ha nagyobb mennyiségre van szükséged akkor tudunk kisebb összegű kedvezménykupont biztosítani. (50 flakon rendelés felett)

Ez esetben kérnénk a rendelését email-ben küldje el részünkre a rendelését.

Rendelés leadását csak és kizárólag webshopon illetve email-ben tudunk elfogadni. Természetesen informálódni telefonon is tudnak.

Tárolás

Mindenképp fagymentes helyen legalább +5C feletti hőmérsékleten tárolja.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon