A gépi hímzés a ruházat egyedivé tételének az etalonja a logózási iparban, még ha vannak is korlátai. Ezt az eljárást első sorban cégek veszik igénybe. Mint minden technológia a gépi hímzés is fejlődik manapság egyre különlegesebb cérnákkal találkozunk a piacon, legyen szó arany, ezüst vagy csillámos metál cérnákról esetleg gyapjúszálas cérnákról. Bármilyen transzfer technológiát felülmúló tartósságával, minőségi megjelenésével ideális választás a céges munkaruházatok emblémázására.

Amiket kérhetsz:

– Munkaruhák emblémázása
– Pólók, ingek és pulóverek hímzése
– baseball sapkák logózása
– kötények vagy törölközők emblémázása illetve egyedi kívánságaitoknak is igyekszünk eleget tenni.

Amikre figyelj:

Nyúlékony alapanyagú textile hímzését nem ajánljuk, a munkafolyamat elvégezhető, de nem lesz esztétikus a kivitelezett minta; az anyag ráncos lesz, akár a minta is torz lehet. Hozott anyagoknál kérd kollégánk segítségét!

A hímzéshez egyedi fájlformátum és a hímzőgéphez speciális program szükséges. Az általad elküldött képet, szöveget vagy logót nekünk le kell programoznunk, hogy alkalmazható legyen gépi hímzésre, így minden mintára programozási díjat számítunk fel. A leprogramozott mintákat 2 évig megőrizzük, így annak költsége legközelebbi rendelésnél nem terhel ezen időszakon belül. Küld el email-ben a mintádat és igényeidet a mintával kapcsolatban!

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon