Az egyedi kitűző nagy darabszámban olcsón előállítható promóciós ajándék. Reklám- és ajándéktárgy egyben Kis mennyiségben is tökéletes választás lehet, eseményekre, ünnepekre kisebb és nagyobb csoportok, csapatok és egyletek számára is.

Kis mennyiségben:

Tökéletes választás lehet eseményekre, ünnepekre kisebb csoportoknak vagy csapatoknak. Viseld lánybúcsún, születésnapon vagy bármilyen rendezvényen. Egyedi ajándéknak is tökéletes választás lehet.

Nagy mennyiségben:

Fesztiválok, céges rendezvények illetve egyéb nagyobb események, kampányok egyik leghatásosabb promóciós eszköze az egyedi kitűző. Nagy mennyiségben alacsony áron elérhető.

Lánybúcsús kiegészítőt keresel? Nehezen egyeztek a csajokkal, nem tudjátok eldönteni milyen öltözékben, lánybúcsú pólóban legyetek; esetleg szűkös a keretetek az eseményre? Számotokra tökéletes választás lehet a lánybúcsú kitűző. Kis mennyiségben is rendelhető, mindenkinek jól áll és nem mellesleg egy örök emlék. Emeld ki táskád, ruhád, csoportod Te is egyedi kitűzővel! Rendeld időtálló, személyreszabott fém kitűződ az év minden napján!

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon