Lézergravírozás a neked való emblémázási forma, ha az egyszerűség és a kifinomultság híve vagy. Mióta feltalálta az ember az írást, azóta szeretünk megjelölni mindent, amit lehet festve, vésve, karcolva, égetve. Még az ipari forradalom előtt, ezek nagy türelmet és szaktudást igényeltek, amennyiben szép alkotást szerettünk volna kapni. Idővel ezek a módszerek gépi marássá és gravírozássá fejlődtek, viszont csak később ismerték fel, hogy hétköznapi embereknek is elérhetővé kell tenni ezt a technológiát. Így elérhető áron, akár te is napok alatt kezedbe veheted lézer gravírozott kívánságod, akár magadnak, akár másnak szeretnéd ajándékba.

Ötletek gravírozáshoz:

– gravírozott tollak, írószerek, irodaszerek
– egyedi gravírozott reklám- és ajándéktárgyak
– jelölt szerszámok és eszközök
– kisebb cégtáblák
– gravírozott boros dobozok, egyedi fadobozok
– vágódeszkák, fakanalak
– parafacímkék, poháralátétek
– flaskák, termoszok.
– egyéb dekorációs kellélek, stb.

Technikai információk:

Fém felületek gravírozási területe 30cm x 30cm.
Fa, műanyag és egyéb anyagok esetén a gravírozási felület 90cm x 60cm.
Amennyiben saját termékedre szeretnél gravírozást kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot és bővebben informálunk a részletekről.
Küldhető formátumok képek esetén: ai, png, dxf, tif, jpg, raw; szövegek esetén kérjük email-ben a betűtípust is mellékelni.

Fém, üveg, plexi és fa alapú anyagokat tudunk megmunkálni, amennyiben kellően egyenes a felület. Ezzel a technológiával készült minta, kép vagy felirat fa felületek esetén kicsit füstös, barnás lesz. A képek sosem fakulnak, az írás sosem kopik le. Fényképek, logók, feliratok gravírozása mellett akár lézeres vágást és jelölést is vállalunk.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon